AKTØRER

Andelseiere og Medlemmer

Kølhagan Brygge

Andelseier – Inderøy kommune – Straumen

Flott gjestebrygge i tidevannsstrømmen Straumen i sentrum av Straumen, med Rødbrygga Inderøy i umiddelbar nærhet, og en liten gåtur til sentrumsbutikker inkl. vinmonopolet og bensinstasjon. Kølhagan Brygge eies og driftes av Inderøy kommune.

Framverran Båtforening

Andelseier – Venneshamn

Foreningen har tilhold i Venneshamn i nordre del av Skarnsundet ved inngangen til Beitstadfjorden. 85 båtplasser i forskjellige størrelser. Nybygd klubbhus, toalett og fin terrasse mot sundet som kan benyttes.

Midtnorsk Trebåtverksted

Andelseier – Sundneshamna

Midtnorsk Trebåt
verksted

Andelseier – Sundneshamna

Bevaring av trefartøyer og handverk. Ta gjerne kontakt for oppdrag eller rådgivning.

Hylla Velforening

Andelseier – Hylla, Røra

Velforening for beboere på Hylla på Røra. Hovedmål er å ordne trivsel og samhold mellom beboerne og å presentere boplassen vår som det fine stedet det er.

Inderøyfisk

Andelseier – Straumen

Inderøyfisk er en lokal bedrift i Inderøy kommune som skal baseres på videreforedling av fisk og fiskeprodukter.

Landhandelmuseet i Venneshamn

Andelseier – Venneshamn

Landhandel-museet i Venneshamn

Andelseier – Venneshamn

Landhandelmuseet leverer minner over disk i autentiske omgivelser. På sommeren har vi åpent museum søndager med salg av kaffe, saft, Kalsenkjeks og kaker. Vi arrangerer også konserter med pub og serverer lokal mat med ferskt brød og modna ost under Trøndersk Matfestival i en særegen atmosfære.

Den Gyldne Omvei

Andelseier – Inderøy

Vegstrekningen Den Gyldne Omvei går gjennom vakkert kulturlandskap i Inderøy kommune i Trøndelag, med mat, kunst- og kulturopplevelser underveis.

fjordspotting

Andelseier – Straumen

Foto og video fra båt og drone sjøveien inn til deg langs fjordlinjen i bl.a Inderøy kommune. fjordspotting.no eies av Winther – Rådgiver/Konsulent | Fotografi/Videografi (andelseier).

Bli med i Den Fagre Fjordvei?

Aktør med brygge? Landaktør? Tilbyder? Samarbeidspartner? Sponsor?

Ta gjerne kontakt

Den Fagre Fjordvei SA ble stiftet 18. februar 2021, og et styre med syv driftige individer har nå tatt an den videre utvikling av Den Fagre Fjordvei. Offisiell lansering er planlagt til april 2021.