AKTØRER

Andelseiere og Medlemmer

Share on facebook
Del
Share on twitter
Del
Share on linkedin
Del

Kølhagan Brygge

Andelseier – Inderøy kommune – Straumen

Flott gjestebrygge i tidevannsstrømmen Straumen i sentrum av Straumen, med Rødbrygga Inderøy i umiddelbar nærhet, og en liten gåtur til sentrumsbutikker inkl. vinmonopolet og bensinstasjon. Kølhagan Brygge eies og driftes av Inderøy kommune.

Langfjæran

Medlem – Langfjæran

Naturamfiet i Langfjæran har vært arena for store konsertopplevelser siden det første arrangementet “Kalljkauk i Kjellardaln” i 2019, med et foreløpig punktum i 2019, da amerikanske The Rainmakers avsluttet sin turnevirksomhet i Norge med “The Final Gig” i Langfjæran. Etterpå har mulighetene for musikalske begivenheter i fjæresteinene blitt stoppet av korona. Men Langfjæran byr uansett på muligheter for å spille foosball – en koronavennlig lagsport – for grupper på inntil 10 stykker (se bilde av banen). På låven vil det være salg av vafler, kaffe, is og brus. Der er det også et nytt- og bruktsalg. Noen ganger kan det også være kunstutstilling/salg av kunst. Innimellom kan det bli intimkonserter på låven, hvis koronasituasjonen tillater det. Det 200 år gamle stabburet på småbruket er verdt et besøk for historisk interesserte. Klikk på knappen under for oppdaterte åpningstider og mer informasjon.

Framverran Båtforening

Andelseier – Venneshamn

Foreningen har tilhold i Venneshamn i nordre del av Skarnsundet ved inngangen til Beitstadfjorden. 85 båtplasser i forskjellige størrelser. Nybygd klubbhus, toalett og fin terrasse mot sundet som kan benyttes.

Landhandelmuseet i Venneshamn

Andelseier – Venneshamn

Landhandel-museet i Venneshamn

Andelseier – Venneshamn

Landhandelmuseet leverer minner over disk i autentiske omgivelser. På sommeren har vi åpent museum søndager med salg av kaffe, saft, Kalsenkjeks og kaker. Vi arrangerer også konserter med pub og serverer lokal mat med ferskt brød og modna ost under Trøndersk Matfestival i en særegen atmosfære.

Midtnorsk Trebåtverksted

Andelseier – Sundneshamna

Midtnorsk Trebåt
verksted

Andelseier – Sundneshamna

Bevaring av trefartøyer og handverk. Ta gjerne kontakt for oppdrag eller rådgivning.

Hylla Velforening

Andelseier – Hylla, Røra

Velforening for beboere på Hylla på Røra. Hovedmål er å ordne trivsel og samhold mellom beboerne og å presentere boplassen vår som det fine stedet det er.

Inderøyfisk

Andelseier – Straumen

Inderøyfisk er en lokal bedrift i Inderøy kommune som skal baseres på videreforedling av fisk og fiskeprodukter.

Den Gyldne Omvei

Andelseier – Inderøy

Vegstrekningen Den Gyldne Omvei går gjennom vakkert kulturlandskap i Inderøy kommune i Trøndelag, med mat, kunst- og kulturopplevelser underveis.

fjordspotting

Andelseier – Straumen

Foto og video fra båt og drone sjøveien inn til deg langs fjordlinjen i bl.a Inderøy kommune. fjordspotting.no eies av Winther – Rådgiver/Konsulent | Fotografi/Videografi (andelseier).

Bli med i Den Fagre Fjordvei?

Aktør med brygge? Landaktør? Tilbyder? Samarbeidspartner? Sponsor?

Ta gjerne kontakt

Den Fagre Fjordvei SA ble stiftet 18. februar 2021, og et styre med syv driftige individer har nå tatt an den videre utvikling av Den Fagre Fjordvei. Offisiell lansering er planlagt til 12 mai 2021.
Bli med i Den Fagre Fjordvei? Aktør med brygge langs Den Fagre Fjordvei? Tilbyder til båteiere, båtturister, kafé, restaurant? Samarbeidspartner? Ta gjerne kontakt.

Bli med i Den Fagre Fjordvei?

Ønsker du å bli andelseier, eller medlem/aktør, samarbeide med oss, være arrangement-sponsor, har tips, spørsmål eller annet, send gjerne en melding.

Kontakt info

MENY